AMD>INTEL (22-05-15)
بعد از 38 روز تحقیقات در این انجمن و انجمن های همسایه بالاخره تکمیل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی بنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-05-15)
خیر . برای گیگابایت هم Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (22-05-15)
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من همین پست #2 که فرموده بودین ALC889 رو ملاک قرار دادم
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-05-15)
من فقط یک تفاوت بینشون پیدا کردم اونم
اینه در بخش Onboard LAN
LAN Chipset
MSI Killer E2205
ولی
GIGABYTE Killer E2201
این یعنی چی ؟!
کنترلر شبکه هست، مدل اولی جدیدترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل هر دو از بهترین کنترلر های شبکه هستن و فکر نمیکنم تفاوت زیادی داشته باشن(دو رقم اول نشانگر سری هست و دوتای دوم صرفا بازنگری)
AMD>INTEL (22-05-15), Mohammad999 (22-05-15)
گیگابایت اولین شرکتی بود که از چیپ شبکه بیگ فوت Killer استفاده کرد . در واقع بنیان گذار استفاده این چیپ رو بردها بود .گارانتی گیگابایت هم با Msi قابل مقایسه نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر همین هست که آواژنگ جایزه رعایت حقوق مصرف کننده رو از آن خود کرده است .
Mohammad999 (22-05-15), خبات کریمی (22-05-15)
این مادربرد گیگابایت معمولی یا نیمه حرفه ای یا حرفه ای ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سایت باحال یافتم ولی اینجاش گیر کردم نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
سری گیمینگ حساب میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد رو عادی بزنید .
Mohammad999 (22-05-15)
|
الان قیافه من اینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعداد CPU 4 تا نیست . یکی هست .اشتباه زدید . 4 تا به معنای 4 پردازنده فیزیکی هست نه 4 هسته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohammad999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد 8 تا رم ندارید که دو ماجول رم دارید .
Mohammad999 (22-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks